PR & Communicatie

 
Vacature nr.   609
Functie   Facebook- en mailbeheerder
Omschrijving   De KNNV is op zoek naar een Facebook- en mailbeheerder voor het kernteam 'Wies met de Patries'. De vrijwilliger gaat helpen om de acties van het kernteam via Facebook te publiceren.  Het kernteam wil aandacht geven aan de verslechterde biodiversiteit in de wereld. Om dit te doen heeft de gemeente de patrijs geadopteerd. Samen met een kernteam (bestaande uit alle natuur en milieu organisaties in de gemeente) wordt er nagedacht over hoe het landschap voor de patrijs verbeterd kan worden en worden er acties opgezet om alle inwoners van de gemeente te betrekken bij de patrijs en het verbeteren van zijn leefomgeving.
Taken  
De vrijwilliger beheert de Facebookpagina voor het kernteam 'Wies met de Patries'.  De vrijwilliger plaatst wekelijks berichten op de Facebookpagina die vanuit diverse organisaties aangeleverd worden en plaatst zelf berichten die met het onderwerp te maken hebben. Ook behoort het beheren van het emailadres wat aan de website van het kernteam hangt tot de werkzaamheden. Dit houdt in dat emails doorgestuurd moeten worden naar de diverse specialisten en dat er een reactie gestuurd moet worden naar de afzender. 
Gevraagd De vrijwilliger heeft affiniteit met natuur en milieu. Hij/zij heeft kennis en ervaring met het maken en beheren van Facebookpagina's. Ook heeft de vrijwilliger ervaring met communicatie via mail.
Tijden Afhankelijk van het aantal te plaatsen berichten en binnenkomende mail, circa 1,5 uur per week.
Werktijden
in overleg
Ja
Vergoeding Nee
Verzekering Nee
Contract Ja
Anders nl. Twenterand
 
Telefoonnummer Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand:   0546-481458