Aanmelden vacature

 

 

Hoe werkt het?

Hieronder staat een korte uitleg over het aanmaken van een profiel en het beheren van de vacatures.

Klik hier om de uitgebreide handleiding te downloaden. 

Profiel aanmaken en vacatures beheren
Om vacatures te kunnen toevoegen en beheren dien je eerst een profiel aan te maken. Heb je een profiel aangemaakt, dan kun je inloggen en je eigen vacatures beheren. Dit houdt in dat je nieuwe vacatures kunt aanmaken, vacatures kunt wijzigen en vacatures uit de vacaturebank kunt halen. 

Heb je een nieuwe vacature aangemaakt, dan zal deze in eerste instantie nog niet direct zichtbaar zijn in de vacaturebank. Er staat dan achter de vacature (wacht op bevestiging plaatsing in vacaturebank). Zodra de vacature in de vacaturebank staat, sturen wij een e-mail ter bevestiging.

Heb je iets gewijzigd in een vacature, dan is de wijziging direct zichtbaar in de vacaturebank. De vacature wordt dan ook met een half jaar verlengt. Staat de vacature een half jaar in de vacaturebank zonder dat deze gewijzigd is, dan sturen wij een e-mail om te vragen of de vacature nog actueel is.

Hoe gaat het verder?
Als een vrijwilliger zich heeft aangemeld voor één of meerdere vacatures, dan krijgen wij hiervan bericht. Afhankelijk van de situatie gaan we persoonlijk of telefonisch met de vrijwilliger in gesprek. Tijdens het gesprek informeren wij de vrijwilliger verder over de vacature en beantwoorden eventuele vragen. Als blijkt dat de vrijwilliger, volgens ons, geschikt is voor de vacature zullen wij deze naar jou doorverwijzen. De vrijwilliger zal over het algemeen zelf contact met je opnemen. In sommige gevallen zullen wij jou als contactpersoon per e-mail vragen om contact op te nemen met de vrijwilliger.

Vacature afmelden
Is er een vrijwilliger gevonden voor de vacature, via ons of buiten ons om, dan kun je deze zelf uit de vacaturebank halen op de overzichtspagina ‘Mijn vacatures’ in jouw profiel. Klik op de informatieknop op deze pagina om de lezen hoe dit werkt. 

Is het niet gelukt om een profiel aan te maken, wil je graag hulp bij het aanmaken van een vacature of heb je een vraag, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!


 

Inloggen

Log in op je profiel en beheer je eigen vacatures.

 
E-mailadres
Wachtwoord
  Laat wachtwoord zien
Neem de volgende code over
Beveiliging
 
 

 

Maak een profiel aan

Ben je op zoek naar vrijwilligers voor jouw organisatie en heb je nog geen profiel? Maak deze dan nu aan!