Aanmelden vacature

 

 

Hoe werkt het?

Hieronder staat een korte uitleg over het aanmaken van een profiel en het beheren van de vacatures.

Klik hier om de uitgebreide handleiding te downloaden. 

Profiel aanmaken en vacatures beheren
Om vacatures te kunnen toevoegen en beheren dien je eerst een profiel aan te maken. Heb je een profiel aangemaakt, dan kun je inloggen en je eigen vacatures beheren. Dit houdt in dat je nieuwe vacatures kunt aanmaken, vacatures kunt wijzigen en vacatures uit de vacaturebank kunt halen. 

Heb je een nieuwe vacature aangemaakt, dan zal deze in eerste instantie nog niet direct zichtbaar zijn in de vacaturebank. Er staat dan achter de vacature (wacht op bevestiging plaatsing in vacaturebank). Zodra de vacature in de vacaturebank staat, sturen wij een e-mail ter bevestiging.

Heb je iets gewijzigd in een vacature, dan is de wijziging direct zichtbaar in de vacaturebank. De vacature wordt dan ook met een half jaar verlengd. Staat de vacature een half jaar in de vacaturebank zonder dat deze gewijzigd is, dan sturen wij een e-mail om te vragen of de vacature nog actueel is.

Hoe gaat het verder?
Als een vrijwilliger via de website reageert op een door jou geplaatste vacature ontvang je een e-mail met daarin de naam, het telefoonnummer en het e-mailadres van de vrijwilliger. Je kunt dan contact opnemen met de vrijwilliger om deze verder te informeren en een afspraak te maken voor kennismaking. Wij nemen na een aantal weken contact met jou op om te horen hoe het contact met de vrijwilliger is verlopen. 

Een vrijwilliger kan ook reageren op een door jou geplaatste vacature na een adviesgesprek met een van onze medewerkers. In dat geval geven wij jouw contactgegevens aan de vrijwilliger en zal deze zelf contact met jou opnemen. Of wij sturen jou na het adviesgesprek een e-mail met de gegevens van de vrijwilligers, zodat jij deze kunt benaderen. 

Ingevulde vacature uit vacaturebank verwijderen
Heb je een vrijwilliger gevonden voor de vacature en is deze via ons of buiten ons om ingevuld? Verwijder deze dan zo snel mogelijk uit de vacaturebank op de pagina ‘Mijn vacatures’ nadat je bent ingelogd op jouw profiel. Daarmee houden we de vacaturebank up-to-date en wordt voorkomen dat een vrijwilliger reageert op een vacature die niet meer bestaat.

Advies of vragen
Lukt het niet om een profiel aan te maken, wil je graag hulp of advies bij het aanmaken van een vacature of heb je een vraag, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!


 

Inloggen

Log in op je profiel en beheer je eigen vacatures.

 
E-mailadres
Wachtwoord
  Laat wachtwoord zien
Neem de volgende code over
Beveiliging
 
 

 

Maak een profiel aan

Ben je op zoek naar vrijwilligers voor jouw organisatie en heb je nog geen profiel? Maak deze dan nu aan!