Uitreiking Publieksprijs Vrijwilligerswerk Twenterand tijdens vrijwilligersmarkt op 5 april


Op donderdag 5 april organiseren de gemeente Twenterand en het Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand van 16.00 tot 20.00 uur een vrijwilligersmarkt in Kulturhus De Klaampe in Westerhaar. Tijdens de vrijwilligersmarkt wordt rond 19.30 uur de winnaar van de Publieksprijs Vrijwilligerswerk Twenterand bekendgemaakt door wethouder Jan Binnenmars. 


De genomineerden voor de Publieksprijs Vrijwilligerswerk Twenterand zijn:
- Jeugdkunstkring Westerhaar
- Jeugdraad Basketbalvereniging Peatminers
- Stichting Manna
- Vrijwilligers Stichting Jongerenwerk Den Ham
- Vrijwilligers Zwemvereniging De Vroege Vogels


De winnaar van de Publieksprijs wordt bepaald door middel van stemmen. Van 13 tot en met 30 maart 2018 kon worden gestemd op de genomineerden. 


De vrijwilligersmarkt is bedoeld om de inwoners van Twenterand kennis te laten maken met vrijwilligersorganisaties die actief zijn binnen de gemeente. Tijdens de vrijwilligersmarkt kunnen vrijwilligersorganisaties zich presenteren aan de bezoekers, nieuwe vrijwilligers werven en kennismaken met vrijwilligers en/of medewerkers van andere vrijwilligersorganisaties.

Iedereen is van harte welkom om de vrijwilligersmarkt te bezoeken en/of de uitreiking van de Publieksprijs Vrijwilligerswerk Twenterand bij te wonen!

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.