Maatje (M) gezocht!

Vacaturenummer 865
 
Omschrijving

Wij zijn op zoek naar een maatje voor R., een leuke sociale jongen van 16 jaar. Hij woont in een woonvorm in Almelo (de Schelfhorst) voor tieners met een licht verstandelijke beperking.

R. kan zich niet zo goed alleen vermaken en is op zoek naar een maatje die samen leuke dingen met hem wil ondernemen. Hij is verkeersveilig, helpt graag met klusjes, is dol op dieren en is erg lief met kleine kinderen. Hij heeft een leuk gevoel voor humor. Hij is gebaat bij duidelijkheid en structuur, zo begrijpt hij situaties beter.

R. vindt het gezellig dat je op bezoek komt bij hem, dan speelt hij graag een potje rummicub, of samen gamen. Ook naar de stad of de kinderboerderij gaan vindt hij leuk. Hij vindt veel dingen leuk, als het maar samen is. Hij wil het liefst een mannelijke vrijwilliger. Om een goed contact op te bouwen zijn we op zoek naar een vrijwilliger voor miniaal 1 jaar.

 
Werkzaamheden

Samen iets leuks doen, bijvoorbeeld een potje rummicub of samen gamen of samen naar de stad of kinderboerderij. 

 
Vaardigheden

We zoeken een vrijwilliger die geduldig en vriendelijk is. Je hebt affiniteit heeft met mensen met een licht verstandelijke beperking en kunt omgaan met mensen op basis van gelijkwaardigheid.

 
OnkostenvergoedingJa
 
ReiskostenvergoedingJa
 
VrijwilligersovereenkomstJa
 
Verklaring omtrent het gedrag (VOG)

Ja

 

Informatiepunt Vrijwilligerswerk

Burgemeester Koetjestraat 2
7681 ZP Vroomshoop
0546 481458

info@vrijwilligerswerktwenterand.nl


Burgemeester Koetjestraat 2
7681 ZP Vroomshoop
Telefoon: 0546 481456
(secretariaat ZorgSaam Twenterand)
E-mail: info@vrijwilligerswerktwenterand.nl