Planner AutoMaatje Twenterand

Vacaturenummer 820
 
Omschrijving

AutoMaatje Twenterand is op zoek naar een planner. 

AutoMaatje is een vervoersservice waarbij vrijwilligers minder mobiele plaatsgenoten op verzoek vervoeren. De deelnemers bellen naar kantoor om zich aan te melden bij AutoMaatje. Er vindt een telefonische intake plaats daarna kan er een rit geboekt worden. Je gaat op zoek naar een geschikte vrijwillige chauffeur om te matchen aan de rit. Daarna bel je de deelnemers dat de rit door kan gaan.

 

 

 

 

 
Werkzaamheden

Deze functie is heel afwisselend, je voert telefoongesprekken, je verwerkt de gegevens in het systeem waar je uiteraard een training in krijgt. Je hebt veel contact met de vrijwillige chauffeurs. Dus vindt jij het leuk om in contact te zijn met mensen, houdt je van plannen en puzzelen en ben je (een beetje) handig met de computer dan is dit jouw vrijwilligersbaan!

 

 
Vaardigheden

We zijn op zoek naar een vrijwilliger die betrouwbaar en verantwoordelijk is, goed zelfstandig kan werken en sociaal is. Je moet wel tegen wat stress kunnen. Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal is hierbij nodig

 
Werktijden

Werktijden zijn in overleg. Minimaal één ochtend in de week. 

 

 
OnkostenvergoedingNee
 
ReiskostenvergoedingNee
 
VrijwilligersovereenkomstJa
 
Verklaring omtrent het gedrag (VOG)

Ja

 
Plaats(en) Den Ham, Vriezenveen, Vroomshoop, Westerhaar

Informatiepunt Vrijwilligerswerk

Burgemeester Koetjestraat 2
7681 ZP Vroomshoop
0546 481458

info@vrijwilligerswerktwenterand.nl


Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 13.00 uur