Secretaris Alzheimer Nederland afdeling Twente

Vacaturenummer 730
 
Omschrijving

Heb je hart voor mensen met dementie? Wil je een steentje bijdragen aan het verbeteren van kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun mantelzorgers?

 

Als secretaris vind je het een uitdaging om het bestuur te ondersteunen. Het bestuur van Alzheimer Nederland afdeling Twente (ANT)  is een bestuur van 6 gepassioneerde leden met verschillende achtergronden. Daarnaast begeleidt het bestuur de coördinatoren van de 10 Alzheimer Cafés in Twente.

 

 
Werkzaamheden

De belangrijkste taken voor het secretariaat zijn het ondersteunen van de voorzitter in het maken van de agenda, notuleren, het verzorgen van uitnodigingen naar andere partijen en het beheer van het vrijwilligersbestand. Een HBO-denkniveau en kennis van het Officepakket zijn hierbij gewenste competenties.

 
Vaardigheden
We zijn op zoek naar een vrijwilliger met HBO-denkniveau. De vrijwilliger moet kennis hebben van het Officepakket. 
 
Werktijden

Hoeveel tijd kost het?

Globaal zal het een gemiddelde tijdsinvestering van 2-4 uur per week vergen.  De vergaderfrequentie is 1x per maand 2 uur.

Wat bieden wij jou?

Vrijwilligerswerk voor de afdeling Twente van Alzheimer Nederland kan grotendeels worden uitgevoerd in de avonduren. Wij vinden het belangrijk dat nieuwe vrijwilligers zich snel thuis voelen binnen onze organisatie. Daar zetten wij ons met z’n allen, zowel bestuur als de overige vrijwilligers voor in.

Alzheimer Nederland biedt diverse trainingen en bijeenkomsten gericht op verdieping of deskundigheidsbevordering.

 

 
OnkostenvergoedingNee
 
ReiskostenvergoedingNee
 
VrijwilligersovereenkomstJa
 
Verklaring omtrent het gedrag (VOG)

Ja

 
Plaats(en) Buiten Twenterand, Vanuit huis

Informatiepunt Vrijwilligerswerk

Burgemeester Koetjestraat 2
7681 ZP Vroomshoop
0546 481458

info@vrijwilligerswerktwenterand.nl


Bereikbaar:
Maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 13.00 uur