Vrijwilligersvacaturebank

 

Welkom bij de digitale vrijwilligersvacaturebank van Twenterand!

 

U heeft belangstelling voor vrijwilligerswerk en u wilt graag weten wat de mogelijkheden zijn. In de vacaturebank kunt u vrijblijvend de vacatures bekijken. In de groene kolom links op deze pagina, kunt u de verschillende categorien aanklikken.

 

Mocht u op dit moment geen vacature vinden die u aanspreekt, dan kunt u zich aanmelden als vrijwilliger. Klik hier voor ons digitale aanmeldingsformulier.

 

Komt u er zelf niet uit of heeft u nog vragen over het vinden van passend vrijwilligerswerk neem dan gerust contact met ons op.

 

Hoe werkt het?

In de kolom links in beeld kunt u kiezen uit verschillende categorieën en doelgroepen. Kies een categorie en alle vacatures in deze categorie komen in beeld. Heeft u interesse in één of meerdere vacatures, klik dan op de knop reageren onderaan de vacature en vul uw gegevens, zo volledig mogelijk, in op het contactformulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om de gegevens van de organisatie aan u door te geven. 

 

Of loop eens binnen bij ons kantoor in Activiteitencentrum Het Punt, Burgemeester Koetjestraat 2 in Vroomshoop. Hier ligt een map met de vacatures en we kunnen u informeren over de mogelijkheden.

 

Wij zijn geopend op maandag en vrijdag van 9.00 - 11.30 uur en woensdag van 13.00 - 15.30 uur.

 

 

Recente vacatures
 Docent digitale cursussen
ZorgSaam Twenterand is samen met de bibliotheek Twenterand – Taalpunt op zoek naar vrijwilligers die de digitale…

Meer informatie..

 
 Tuin- en klusjesman/vrouw
Avedan is voor één van hun cliënten op zoek naar een handige vrijwilliger.

Een…

Meer informatie..

 
 Medewerker Kringloop
Een kringloopwinkel in Vriezenveen is op zoek naar een vrijwilliger die mee wil helpen in de winkel.

Meer informatie..