Kinderen

 
Vacature nr. 498
Functie  
Jeugdvoorlichter UNICEF
Omschrijving   UNICEF Almelo e.o is op zoek naar vrijwillige Jeugdvoorlichters voor het Basisonderwijs. Het team Jeugdvoorlichting voert een van de 3 kerntaken van UNICEF uit, het geven van voorlichting aan de komende generaties. Het Voorlichtingsteam bestaat uit een coördinator en enthousiaste voorlichters. Zij werken in de hele regio rondom Almelo. 

Momenteel zijn er vrijwilligers actief in Almelo zelf en in de volgende omliggende plaatsen zoals; Markelo, Nijverdal ,Wierden, Rijssen, Vriezenveen, Daarle, Enter, Geesteren, Hellendoorn en Holten. Omdat we er voor elk kind willen zijn, hebben we jouw hulp nodig. Met dit 'onbetaalde maar onbetaalbare werk' kun je een belangrijke bijdrage aan het welzijn van kinderen over de gehele wereld leveren. 
Taken Het geven van voorlichting op basisscholen over de werkzaamheden van UNICEF.
Gevraagd We zijn op zoek naar een representatieve teamplayer met affiniteit voor de doelgroep jeugd (8-16 jaar). Je beschikt bij voorkeur over didactische vaardigheden, kunt groepsprocessen (bij)sturen en bent enthousiast, initiatiefrijk en creatief. Je bent bereid om dit belangrijke werk zonder salaris en in je vrije tijd te doen!

UNICEF biedt een training didactische vaardigheden en diverse functie specifieke ondersteunende materialen. Je ontvangt deelnamelijst van scholen die meedoen aan de landelijke spreekbeurtactie, lespakketten, promotiematerialen, persberichten, video's, voorlichtingsmaterialen en UNICEF projectinformatie.

Ook wordt deelname aan de algemene introductietraining 'Actief in UNICEF' en deelname aan de jaarlijkse 'Campagne Informatiedag' aangeboden.
Werktijden
in overleg
Ja
Onkostenvergoeding Ja
Verzekering Ja
Contract Nee
Plaats Vriezenveen
Plaats Almelo
 
Terug naar overzicht Print vacature Klik hier om te reageren
 
Telefoon nummer Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand:   0546-481458
Recente vacatures
 Administratief medewerker
Vluchtelingenwerk Oost Nederland locatie Twenterand is op zoek naar een administratief medewerker die kan helpen bij…

Meer informatie..

 
 Bezoekvrijwilliger
De Twentse Zorgcentra is op zoek naar een bezoekvrijwilliger die leuke ontspannende activiteiten gaat doen met een…

Meer informatie..

 
 Contactpersoon YFU
YFU Nederland is op zoek naar contactpersonen.  Wil jij het verschil maken voor scholieren en gezinnen die open…

Meer informatie..