Gehandicapten

 
Vacature nr. 169
Functie  
Vrijwillige reisbegeleider
Omschrijving   Voor een organisatie die reizen begeleidt voor mensen met een (licht)verstandelijke beperking zijn wij op zoek naar een reisbegeleider.
Taken Ervoor zorgen dat de reis soepel en prettig verloopt en onze reizigers helpen waar nodig. De ene reiziger heeft bij het opstaan wat hulp nodig, de ander bij het zakgeldbeheer en weer een ander is steeds de weg kwijt. We zien iedere reiziger als individu en laten hem/haar graag in zijn waarde. We gaan er vanuit dat onze reizigers behoorlijk zelfstandig zijn.
Gevraagd Heeft u affiniteit met onze doelgroep en denkt u hen een onvergetelijke vakantie te kunnen bezorgen? Kunt u ook goed samenwerken, bent u energiek en flexibel? Dan is deze vacature misschien wel iets voor u!
Tijden Veelal 8 daagse reizen. Tijdens de reis geeft u continu begeleiding aan de reizigers.
Onkostenvergoeding Ja
Verzekering Ja
Introductie periode Na aanmelding bij de organisatie wordt elke nieuwe vrijwilliger uitgenodigd voor een selectiedag.  Tijdens deze trainingsdag (een ochtend of middag) krijgt u aanvullende informatie over het werk en zal er een selectiegesprek plaatsvinden. U krijgt o.a. een presentatie te zien en daarna een filmpje over de reis. Daarna komt er een selectie gesprek. Er is één keer per jaar een trainingsdag.

Alle onkosten ten behoeve van de reis worden vergoed.
Contract Ja
Plaats hele land en daar buiten
 
Terug naar overzicht Print vacature Klik hier om te reageren
 
Telefoon nummer Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand:   0546-481458
Recente vacatures
 Vrijwilliger munt-…
Het Punt is op zoek naar vrijwilligers die kunnen helpen bij de munt- en kaartverkoop. In Het Punt worden regelmatig…

Meer informatie..

 
 Tuinvrijwilliger
Stichting Philadelphia is op zoek naar een vrijwilliger die mensen met een licht verstandelijke beperking willen ondersteunen…

Meer informatie..

 
 Activiteiten vrijwilliger

Een verpleeg- en verzorgingshuis in Vriezenveen is op zoek naar een vrijwilliger die kan helpen…

Meer informatie..