Algemeen

 
Vacature nr. 724
Functie  
Vrijwilliger munt- en kaartverkoop
Omschrijving   Het Punt is op zoek naar vrijwilligers die kunnen helpen bij de munt- en kaartverkoop. In Het Punt worden regelmatig diverse activiteiten / evenementen georganiseerd. Hierbij kun je denken aan voorstellingen, concerten en sportevenementen. Bij bijna al deze activiteiten betalen de bezoekers met consumptiemunten en dienen zij in het bezit te zijn van een entreebewijs om de activiteit te kunnen bezoeken.
Taken

Als vrijwilliger munt- kaartverkoop dien je 60 minuten voor aanvang van de activiteit aanwezig te zijn om de kaart en/of muntverkoop balie gereed te maken. De munt/kaartverkoop gaat ongeveer 45 – 30 minuten voor aanvang van de activiteit van start. Als de activiteit begint en je alles hebt opgeborgen kun je, indien mogelijk, de activiteit ‘gratis’ bezoeken.

Wanneer het om een groot concert gaat dan gaat de muntverkoop nog circa 1.5 na aanvang van de activiteit door en wanneer het een activiteit betreft waarbij een pauze is (bij sommige voorstelling) dan dien je in de pauze ook munten te verkopen.

Tijdens een activiteit / evenement werk je altijd met meerdere collega’s en samen zorg je ervoor dat een activiteit slaagt.

Gevraagd Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die gastvrij, collegiaal en behulpzaam zijn. Je bent iemand met een proactieve houding en hebt (enige) ervaring met het werken met een laptop (kaartverkoop). Je hoeft geen enorm rekenwonder te zijn maar het is wel belangrijk dat je bezoekers het juiste geld laat betalen en ook terug kunt geven. De drukte is afhankelijk van de activiteit / evenement dat je draait.
Tijden

De data zijn afhankelijk van wanneer de activiteit plaatsvindt. Over het algemeen is het ruim van te voren bekend (minimaal 4 weken) wanneer er een concert/of voorstelling is. Je kan je per activiteit / evenement aanmelden. De tijden zijn o.a. afhankelijk van het type activiteit en of er wel/geen pauze is. Je dient rekening te houden dat je voor een voorstelling ongeveer 2 uur aan het werk zult zijn en met een groot concert zo’n 4 uur.

Werktijden
in overleg
Ja
Onkostenvergoeding Ja
Verzekering Ja
Contract Ja
Plaats Vroomshoop
 
Terug naar overzicht Print vacature Klik hier om te reageren
 
Telefoon nummer Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand:   0546-481458
Recente vacatures
 Docent digitale cursussen
ZorgSaam Twenterand is samen met de bibliotheek Twenterand – Taalpunt op zoek naar vrijwilligers die de digitale…

Meer informatie..

 
 Tuin- en klusjesman/vrouw
Avedan is voor één van hun cliënten op zoek naar een handige vrijwilliger.

Een…

Meer informatie..

 
 Medewerker Kringloop
Een kringloopwinkel in Vriezenveen is op zoek naar een vrijwilliger die mee wil helpen in de winkel.

Meer informatie..