Vrijwilligersprijzen Twenterand 2017

 

In 2017 organiseren de gemeente Twenterand en het Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand wederom de uitreiking van de Vrijwilligersprijzen Twenterand. De uitreiking vindt plaats op vrijdagavond 8 december. Er worden drie prijzen uitgereikt:

  • De Vrijwilligersprijs Twenterand (voor vrijwilligers van 26 jaar en ouder),
  • De Aanmoedigingsprijs Vrijwilligerswerk Twenterand (voor vrijwilligers van 18 tot en met 25 jaar)
  • De Publieksprijs Vrijwilligerswerk Twenterand (voor vrijwilligersorganisaties, groepen vrijwilligers, projecten en andere initiatieven die (grotendeels) draaien op vrijwillige inzet).

 

Tot en met vrijdag 6 oktober 2017 was het mogelijk om vrijwilligers, vrijwilligersorganisaties, groepen vrijwilligers, projecten of andere initiatieven voor te dragen voor een van de prijzen. Een vrijwilliger, een organisatie, groep vrijwilligers, project of een ander initiatief kon worden voorgedragen als deze werkzaam is in of de activiteit(en) plaatsvinden in de gemeente Twenterand en ten goede komt aan haar inwoners.

 

Binnenkort zullen de genomineerden bekend worden gemaakt en kan er worden gestemd op de genomineerden van de Publieksprijs Vrijwilligerswerk Twenterand. 

Klik hier voor meer informatie over de werkwijze rondom de Publieksprijs. 
Klik hier voor het reglement ‘Vrijwilligersprijzen Twenterand’. 

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.