Vrijwilligersprijzen Twenterand 2017

 

Helaas zal de uitreiking van de Vrijwilligersprijzen Twenterand 2017 niet doorgaan. Tot en met vrijdag 6 oktober 2017 was het mogelijk om vrijwilligers, vrijwilligersorganisaties, groepen vrijwilligers, projecten of andere initiatieven voor te dragen voor een van de 3 vrijwilligersprijzen:

  • De Vrijwilligersprijs Twenterand (voor vrijwilligers van 26 jaar en ouder),
  • De Aanmoedigingsprijs Vrijwilligerswerk Twenterand (voor vrijwilligers van 18 tot en met 25 jaar)
  • De Publieksprijs Vrijwilligerswerk Twenterand (voor vrijwilligersorganisaties, groepen vrijwilligers, projecten en andere initiatieven die (grotendeels) draaien op vrijwillige inzet).

 

Voor de Vrijwilligersprijs en de Aanmoedigingsprijs zijn te weinig voordrachten binnengekomen om deze prijzen uit te reiken en daarom is besloten om de uitreiking van de Vrijwilligersprijzen Twenterand op 8 december 2017 niet door te laten gaan.

 

Uitreiking Publieksprijs Vrijwilligerswerk Twenterand

De gemeente Twenterand en het Informatiepunt Vrijwilligerswerk willen echter de Publieksprijs Vrijwilligerswerk Twenterand nog wel graag uitreiken om op deze manier het vrijwilligerswerk in Twenterand te waarderen en positief onder de aandacht te brengen. De Publieksprijs wordt uitgereikt tijdens een vrijwilligersmarkt die zal plaatsvinden op donderdag 8 maart 2018 van 16.00 tot 20.00 uur in Activiteitencentrum Het Punt in Vroomshoop.

 

De vrijwilligersmarkt is bedoeld om de inwoners van Twenterand kennis te laten maken met vrijwilligersorganisaties die actief zijn binnen de gemeente. Tijdens de vrijwilligersmarkt kunnen vrijwilligersorganisaties zich presenteren aan de bezoekers, nieuwe vrijwilligers werven en kennismaken met vrijwilligers en/of medewerkers van andere vrijwilligersorganisaties.

 

In januari ontvangen de vrijwilligersorganisaties meer informatie over de vrijwilligersmarkt. Ook zullen dan de genomineerden van de Publieksprijs Vrijwilligerswerk Twenterand worden bekendgemaakt. 

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Ellen Bloemhof.