Informatie voor bedrijven

 

Steeds vaker wordt van ondernemers gevraagd hoe zij inhoud geven aan Maatschappelijk  Verantwoord Ondernemen (MVO), ook wel Duurzaam Ondernemen genoemd. Kernvraag hierbij is vaak: Hoe geef ik hier vorm en inhoud aan? Een middel dat zich in Nederland op dit terrein heeft bewezen is de Maatschappelijke Beursvloer. Wilt u een (verdere) invulling geven aan MVO, uw onderneming profileren, aan klantenbinding en PR doen of wilt u als Twenterandse ondernemer ‘gewoon iets goeds doen’? Dan mag u niet ontbreken op de eerste Beursvloer Twenterand.

 

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan de Beursvloer Twenterand. De Beursvloer Twenterand vindt plaats op woensdag 19 november 2014 van 16.00 tot 18.00 uur in het gemeentehuis in Vriezenveen. Op 27 augustus 2014 is een schriftelijke uitnodiging gestuurd naar de ondernemers in Twenterand, om deze na te lezen klik hier. Wij hebben ons best gedaan om alle ondernemers in Twenterand deze uitnodiging te sturen. Bent u ondernemer en heeft u de uitnodiging niet ontvangen, dan willen wij u via deze weg alsnog van harte uitnodigen voor deelname!

 

Hoe kunt u deelnemen?

Op dit moment worden de beursvloervragen bij de maatschappelijke organisaties geïnventariseerd. Een overzicht van de aangemelde beursvloervragen vindt u bij 'Vraag en aanbod'.

 

Bent u na het lezen van de informatie op deze website enthousiast en wilt u deelnemen aan de Beursvloer Twenterand? Meld u dan voor vrijdag 24 oktober 2014 aan bij Ellen Bloemhof, werkzaam bij Stichting ZorgSaam Twenterand als coördinator van het Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand. Aan deelname aan de beursvloer zijn geen kosten verbonden.

 

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar: e.bloemhof@vrijwilligerswerktwenterand.nl. Of download het inschrijfformulier en stuur het op naar:

 

Stichting ZorgSaam Twenterand

Antwoordnummer 316

7670 VB Vriezenveen

(postzegel is niet nodig)

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact op met Ellen Bloemhof. Zij is bereikbaar op dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur via telefoonnummer 0546 481458 of per e-mail via e.bloemhof@vrijwilligerswerktwenterand.nl..